Hos Arbejdsmiljøcenter kender vi også til vores begrænsninger og derfor arbejder vi sammen med nogle meget kvalificerede virksomheder. Det er nogen som vi vil anbefale, men som vi også laver projekter med.

Helpan og Helpan Safety

Helpan er en virksomhed der siden 1998 har leveret førstehjælpskurser og -udstyr, primært til offentlige og private virksomheder.

I dag er Helpan delt i en kursusvirksomhed – www.helpan.dk - og en webshop med førstehjælpsmidler og undervisningsmateriale. Vi udgiver vore egne bøger og hæfter til undervisning og sælger alt fra hjertestartere til plaster via www.helpansafety.dk.

Vores instruktører udmærker sig ved et meget højt fagligt niveau, opnået gennem praktisk erfaring fra brand- og ambulancetjeneste og en praksisnær tilgang til undervisningen.

HELPAN er det gamle oldnordiske ord for HJÆLPEREN – den som kommer til undsætning.

Vi kan kontaktes via mail på helpan@helplan.dk, eller telefon 57 600 111.

Gearteam

GearTeam fører en bred pallette af produkter i vores sortiment og vores spidskompetencer ligger indenfor brandbekæmpelse med vand i mikrodråbestørrelse, høj hastighed og med højt tryk.
Vi tilbyder en høj grad af service på alle vores produkter og i forbindelse med et salg på special produkter tilbydes uddannelse til relevant nøglepersonel i brugen af produktet.
Vi lægger kort og godt vægt på Materiel, Service og Uddannelse til vores kunder.

Kik ind på vores hjemmeside www.gearteam.dk eller giv os et ring på +45 4824 0717

Itide

Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE A/S

Dorte Elmbæk

Stille vandringer - Mindfulness i naturen