ISO 45001 er blevet godkendt

Den nye standard for arbejdsmiljø - ISO 45001 - er blevet godkendt, udtaler Kristian Glæsel fra Glaesel Management på LinkedIn i dag den 27. januar 2018. Standarden går på tværs af alle brancher og lande og er den første globale standard for arbejdsmiljø.

"ISO 45001 IS APPROVED
Congratulations to you all - The ISO 45001 is approved with 93% positive votes. A great acknowledgement of all in the working group.
Thank you all for a great work done and for the support you gave the leadership through nearly five years."
skriver Glæsel på LinkedIn

Og vi kan godt glæde os til at standarden bliver implementeret på arbejdsmarkedet.

Blandt andet udtaler Dansk Industri sig om standarden:
"ISO 45001 vil bidrage til at styrke virksomhedens arbejdsmiljø, idet der er kommet et større fokus på virksomhedens muligheder for løbende forbedringer af arbejdsmiljø til gavn for produktionen og medarbejdernes trivsel, siger Kåre Sørensen, chefkonsulent i Dansk Industri.
Standarden følger samme struktur som andre store ledelsesstandarder, herunder fx ISO 14001 (miljø) og ISO 9001 (kvalitet), og tager også højde for andre internationale og nationale standarder."

Alle der arbejder med arbejdsmiljø og certificering har store forventninger til fremtiden. Indførelse af ISO 45001 synliggøre virksomhedens ledelse tager ansvar for arbejdsmiljøet.

Jeg er uddannet som Lead Auditor i blandt andet ISO 45001 og kan hjælpe jeres virksomhed med at være med i det første "kuld" af certificeret virksomhedet.